X

Ceza bizden kaynaklı değil

Bursaspor eski başkanı Mesut Mestan son zamanlarda ortaya atılan "Mestan yönetiminin -3 cezası geliyor" haberlerine cevap verdi.

Ceza bizden kaynaklı değil

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat’ın kulübe ceza geldiğine dair açıklamalarının doğruyu yansıtmadığını belirten Mestan, “Geçen seneki eksi -3 puan cezası Ali Ay döneminden gelmişti. Biz kendi dönemimizle ilgili tüm evrakları tamamlayıp Futbol Federasyonu’na teslim ettik. Söz konusu eksik evraklar yine Ali Ay dönemine ait. Futbol Federasyonu ile görüşerek evrakların tamamlanması için süreyi 17 Ağustos’tan 30 Eylül’e uzattırdık” dedi. Bursaspor yönetiminin gerekli ödemeleri yapıp evrakları tamamladığında cezanın söz konusu olmayacağını da vurgulayan Mestan, “Biz geçen sezon 42 dosyayı kapatarak transfer tahtasını açtırdık. Mevcut yönetimin 9 dosyayı kapatması yeterli olacaktır. Kulübün FIFA’daki dosyalar için 6 Milyon Euro ve 80 milyon TL ye ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getirdim. Mevcut yönetime de kongre öncesinde belge olarak sundum. Bu konunun böyle bilinmesini kamuoyundan istiyorum. Bu ödemelerin hiçbiri benim dönemimde ilgili değil’ diye konuştu.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.