X

FIFA Kokartlı hakemlerimiz UEFA’nın VAR toplantısında!

TFF'den yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek'in 6-7 Şubat'ta düzenlenecek UEFA VAR toplantısına katılacağı belirtildi.

FIFA Kokartlı hakemlerimiz UEFA’nın VAR toplantısında!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek’in 6-7 Şubat 2019’da ispanya’nın Malaga şehrinde düzenlenecek VAR toplantısına katılacağı duyuruldu.
 
Yapılan açıklama şöyle:
 
FIFA Kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ile Hüseyin Göçek, Süper Lig hakemimiz Barış Şimşek ve FIFA Kokartlı Yardımcı hakemlerimiz Bahattin Duran ile Tarık Ongun, 6-7 Şubat 2019 tarihlerinde İspanya’nın Malaga şehrinde düzenlenecek UEFA VAR toplantısına katılacak.
 
Toplantıda, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu müsabakalarından itibaren uygulamaya koyulacak Video Yardımcı Hakem Sistemi hakkında son çalışmalar yapılacak.
 
VAR Protokolü ve UEFA Talimatları ile ilgili hakemlere hatırlatmaların yapılacağı toplantıda çevrim içi (online) saha çalışmaları da uygulanacak.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.