X

Yine Sörloth yine zafer!

Sörloth attıkça Fırtına esmeye devam ediyor... Dün akşam da Fenerbahçe’yi yıkan Norveçli futbolcunun gol attığı 13. maçta Bordo- Mavililer 9. galibiyetini elde etti, diğer 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Son 4 maçında 7 gol 1 asistle oynayan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon gol atamadığı 5 takımdan biri olan Fenerbahçe’nin filelerini havalandırarak bir engeli daha geride bırakmış oldu.

Yine Sörloth yine zafer!

Bulduğu 16 golle, krallık yarışında da Alanyaspor’lu Cisse’nin 2 gol önünde yer alan Sörloth, sezonun en isabetli transferi olduğunu her geçen hafta yeniden kanıtlıyor.

“ÇOK İYİ TAKIM ARKADAŞLARIM VAR”

Sörloth, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe gibi iyi bir takıma karşı savaştık ve mücadele ettik. Önemli olan sonunda galip gelmekti. Çok iyi takım arkadaşlarım var. Sürekli olarak beni ceza sahasında topla buluşturmaya çalışıyorlar. Şu an sadece Trabzonspor’da goller atmayı düşünüyorum. Burada mutluyum” dedi

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.