X

Ünal Karaman’dan İstiklal Marşı kararı

Trabzonsporlu futbolcular, İstiklal Marşı'nı bayrağa dönerek okuma geleneğini devam ettirdi. Teknik direktör Ünal Karaman'ın kararıyla Çaykur Rizespor ile oynadıkları karşılaşmadan bu yana İstiklal Marşı esnasında bayrağa dönen futbolcuların bu tercihi taraftarlar arasında da olumlu tepkiler alıyor.

Ünal Karaman’dan İstiklal Marşı kararı

Trabzonsporlu futbolcular, Sivasspor ile oynadıkları karşılaşmada İstiklal Marşı esnasında protokole değil, bayrağa döndü. Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçtan bu yana bu kararlarının arkasında duran bordo mavililerin İstikal Marşı esnasındaki duruşu taraftarlar arasında da olumlu tepkilerle karşılandı.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın kararıyla futbol takımı Çaykur Rizespor mücadelesi ve ardından çıktığı tüm karşılaşmalardaki seremonilerde İstiklal Marşı esnasında bayrağa döndü.

Jailton örnek oldu

Gençlerbirliği’nin Brezilyalı futbolcusu Jailton, başkent ekibine imza atmasının ardından istiklal Marşı seremonilerinde protokol tribününe değil bayrağa dönmüş ve bu hareketi dikkat çekmişti. 28 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘Marşlar protokole değil bayrağa göre okunmalı, saygımdan dolayı, seremonilerde bu şekilde duruyorum’ demişti.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.