X

Trabzonspor’un değerlileri Yusuf ve Abdülkadir

Trabzonspor'da 8 oyuncu mevcut piyasa değerini yükseltti, 8 isim değer kaybı yaşadı, 10 oyuncu ise piyasa değerini korudu.

Trabzonspor’un değerlileri Yusuf ve Abdülkadir

Trabzonspor’da Süper Lig’in ilk yarısında performansıyla dikkat çeken isimlerin başında yer alan 19 yaşındaki Abdülkadir Ömür, 29 Mayıs 2018 tarihinden bugüne değerini 2 milyon euro artırarak 10 milyon euroya yükseltti. Takımın piyasa değeri en yüksek olan oyuncusu Yusuf Yazıcı ise 1 milyon euroluk bir değer kaybı yaşayarak 11 milyon euroya geriledi. Yaşanan artış ve düşüş sonrası diğer oyuncularla karşılaştırıldığında, bu iki oyuncu yine takımlarının piyasa değeri en yüksek iki oyuncusu konumunda yer aldı.

EN ÇOK DEĞER KAZANANI ABDÜLKADİR ÖMÜR

Dünyaca ünlü futbol veri sitesi Transfermarkt’ta Ocak ayında yapılan son güncellemeye göre bordo-mavililerde Uğurcan Çakır 350 bin eurodan 750 bin euroya, ilk kez değerlendirme yapılan Muzaffer Cem Kablan 50 bin euroya, Zargo Toure 1 milyon eurodan 1,25 miyon euroya, Hüseyin Türkmen 50 bin eurodan 600 bin euroya, Filip Novak 2 milyon eurodan 2,6 milyon euroya, Abdülkadir Ömür 8 milyon eurodan 10 milyon euroya, Hugo Rodallega 800 bin eurodan 900 bin euroya, Caleb Ekuban ise değerini 500 bin eurodan 700 bin Euro’ya yükseltti.

EN FAZLA DEĞER KAYBEDEN KUCKA

Trabzonspor’da en çok değer kaybeden isim ise Juraj Kucka oldu. Bordo-mavililerde kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak’ın piyasa değeri 2,5 milyon eurodan 1,5 milyon euroya, Luis Ibanez’in 350 bin eurodan 250 bin euroya, Joao Pereira’nın 1 milyon eurodan 800 bin euroya, Kamil Ahmet Çörekçi’nin 500 bin eurodan 400 bin euroya, Juraj Kucka’nın 3,75 milyon eurodan 2,5 milyon euroya, Yusuf Yazıcı’nın 12 milyon eurodan 11 milyon euroya, Vahid Amiri’nin 1,20 milyon eurodan 900 bin euroya ve kadro dışı bırakılan Olcay Şahan’ın değeri ise 1,75 milyon eurodan 1,1 milyon euroya geriledi.

10 İSMİN DEĞERİNDE DEĞİŞİKLİK OLMADI

Trabzonspor’da Arda Akbulut, Majid Hosseini, Abdurrahim Dursun, Semih Karadeniz, Ogenyi Onazi, Batuhan Artarslan, Jose Sosa, Murat Cem Akpınar, Abdulkadir Parmak ile Anthony Nwakaeme’nin ise mevcut değerlerinde değişiklik olmadı.

ADO DEN HAAG MAÇI YARIN

Bu arada ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Trabzonspor, devre arası kamp çalışmaları kapsamında yarın Hollanda Eredivisie Ligi takımlarından ADO Den Haag ile hazırlık maçı oynayacak. Belek Calista Sports Center’da oynanacak müsabaka saat 17.00’de başlayacak.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.