X

Trabzonspor’dan genç futbolcularla ilgili açıklama

Trabzonspor, genç futbolcuları hakkında basında yer alan haberler ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, genç futbolcuların yıpratılmaması gerekti...

Trabzonspor’dan genç futbolcularla ilgili açıklama

Trabzonspor, genç futbolcuları hakkında basında yer alan haberler ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, genç futbolcuların yıpratılmaması gerektiğinin altını çizdi.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Trabzonspor, yıllardır Türk futboluna kazandırdığı sayısız sporcuyla ülkemizde futbolunun gelişimine öncülük etmiş bir kulüptür. Kulübümüz bünyesinde yetişen futbolcular yalnızca sportif başarıları ile değil; sağlam karakterleriyle de ülke futboluna her zaman örnek olmuştur. Çünkü Trabzonspor, futbolcularının sportif olduğu kadar, kişisel ve ahlaki gelişimlerini de en sağlıklı biçimde sürdürebilmeleri için azami özen göstermektedir. Bu bağlamda, bünyemizde yetişmiş ve yetişmekte olan futbolculara ilişkin kulüp olarak gösterdiğimiz hassasiyet, çaba ve ilginin, aynı özen ve duyarlılıkla spor camiasında da karşılık bulmasını beklemekteyiz. Haliyle geleceğimiz olan genç futbolculara ilişkin ortaya konan eleştirilerin, dedikodular üzerinden yıpratıcı ve yaralayıcı değil, daha sağduyulu ve yapıcı olması, Trabzonspor’un olduğu kadar ülke futbolunun da selameti açısından önem taşımaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.