X

İlk maç, ilk gol: Abdulkadir Parmak

Abdulkadir Parmak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi mevkide oynuyor soruları genç futbolcunun Sivasspor maçında attığı müthiş gol sonrası merak konusu oldu. Abdulkadir Parmak bu yıl ilk kez ilk 11'de forma giydiği maçta golünü attı. İşte genç futbolcunun özgeçmişi...

İlk maç, ilk gol: Abdulkadir Parmak

Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanda Sivasspor’a konuk oldu. 1-1 sona eren karşılaşmada Bordo Mavili takımın golünü Abdulkadir Parmak attı. Ceza sahası dışından müthiş bir gole imza atan ve takımına 1 puanı getiren Abdülkadir Parmak sosyal medyada da merak konusu oldu. Peki, Abdulkadir Parmak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi mevkide futbol oynuyor? İşte Abdulkadir Parmak’la ilgili bilgiler:

ABDULKADİR PARMAK KİMDİR?

Abdukadir Parmak 1994 Trabzon doğumlu. 24 yaşındaki genç futbolcu 10 numara pozisyonunda oynuyor. 1.76 boyundaki futbolcu Haçka Spor altyapısından sonra Trabzonspor U18’de forma giydi. Geçen yıl Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giydi. Abdulkadir Parmak’ın futbol kariyeri ile ilgili Transfermarkt verileri şöyle:

ABDULKADİR PARMAK GOLÜ İÇİN NE DEDİ?

Abdulkadir Parmak maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: Trabzonspor’da ilk kez 11’de çıktığım maçtı. Golümle galibiyet gelse çok daha anlamlı olacaktı. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bir çok pozisyon yakaladık.Golden önceki faul faul değil. Her hafta aynı. Buna artık dikkat edilmesi lazım. Çok yönlü oynayabiliyorum. Hocam nerede görev verirse orada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocam süre verdiği sürece yine aynısını yapmak istiyorum. Goldeki vuruşta da gerçekten gole inanarak vurdum.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.