X

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye veda etti!

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sona eren Hasan Ali Kaldırım, Serie A ekiplerinden Cagliari ile anlaşamadı. Milli sol bek, Başakşehir'e imza atmaya çok yakın! Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe'ye de bir paylaşımla veda etti

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye veda etti!

Uzun yıllardır top koşturduğu Fenerbahçe’yle olan sözleşmesi sona eren Hasan Ali Kaldırım’ın yeni rotası belli oluyor! Bir süredir Trabzonspor, Başakşehir ve Cagliari ile görüşen milli sol bek, İtalyan ekibiyle anlaşmaya varamadı.

Cagliari transferi zora giren Hasan Ali Kaldırım, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasına doğrudan katılacak şampiyon Başakşehir’le anlaşma noktasına geldi. Transferin kısa pürüzlerin giderilmesi durumunda resmileşmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE’YE VEDA ETTİ!

Hasan Ali Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Fenerbahçe’ye veda etti! Hasan Ali Kaldırım’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

“2012 yılında başlayan Fenerbahçe maceram 8 yılın ardından sona erdi. Kayserispor’dan toy ve heyecanlı bir şekilde geldiğim bu kapıdan kaptanlık mertebesine erişmiş bir tecrübeli oyuncu olarak çıkıyorum. Artık bambaşka bir yolculuğa başlıyor ve zihnimde hep iyi anılarla ayrılıyorum Fenerbahçe’den. Benim bu kulübe transferini sağlayan ve ömür boyu unutamayacağım bir şeref madalyasına sahip olma vesile olan eski başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetimini teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, bana zor zamanlarımda göstermiş oldukları destekten destekten ötürü mevcut başkanımız Ali Koç yönetimine, 8 yıl boyunca uyum içinde çalıştığım hocalarıma ve teknik personele, her zaman biz futbolcuların tüm dertleriyle ilgilenen idari personele ve kulüp emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Son olarak büyük Fenerbahçe taraftarlarına şunları söylemek istiyorum; Oynadığım süre boyunca kimilerini mutlu kimilerini mutsuz etmiş olabilirim. Ancak emin olduğum bir şey var ki 3 numaralı çubuklu giymek için her zaman hazır olmak için tüm gayreti gösterdim oynadığım ve oynamadığım her an motivasyonumu yüksek, iş ahlakımı ve disiplinimi en üst seviyede tutarak bu formaya; arkamızdaki milyonlarca taraftarı layık olmaya çalıştım. Şimdi 3 numaralı çubukluyu, bu formanın kıymetini ve sorumluluğunu her zaman bilmenin huzuruyla soyunma odasında bırakıyorum.”

Saygılarımla… pic.twitter.com/2eWySPZwPY

2012’den bu yana Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki oyuncu 246 maça çıkıp 8 gol atıp 31 asist yapmıştı.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.