X

Gökdeniz Karadeniz: Yusuf ve Abdülkadir kesinlikle yurt dışına gitmeli

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz: ‘Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yarışının içine girebilir, dışında da kalabilir ama önümüzdeki 2-3 yıl için önemli bir kadro kurulduğunu düşünüyorum‘

Gökdeniz Karadeniz: Yusuf ve Abdülkadir kesinlikle yurt dışına gitmeli

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu‘na bağlı Tataristan Cumhuriyeti‘nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yapmasını istediğini söyledi.

Trabzonspor‘da uzun süre forma giydikten sonra 2008‘de Rubin Kazan‘a transfer olan ve bu takımda Mayıs 2018‘de futbolculuk kariyerini noktalayan Gökdeniz Karadeniz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Gökdeniz Karadeniz, Kazan‘da yapımını üstlendiği caminin Haziran 2016‘da başlayan inşaatında son aşamaya gelindiğini belirterek, ‘İnşallah önümüzdeki yaz caminin açılışını yapacağız. Ufak tefek işler kaldı. Caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın yapmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımızı Tataristan‘da çok seviyorlar. İnşallah kabul eder ve takvimine de uyarsa caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız yapar. Bu, benim, ailem ve oradaki insanlar için inanılmaz gurur verici olur.‘ ifadelerini kullandı.

Çocukları için Türkiye‘ye döndü

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Rubin Kazan‘da antrenörlük yapmaya başladığını aktaran Gökdeniz, ancak çocuklarının Türk kültürüne alışabilmesi için İstanbul‘a yerleştiğini kaydetti.

Çocuklarının Rusya‘da büyüdüğünü ve Türk kültüründen uzak kaldığını belirten eski milli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.