X

Vali Ayhan’dan Sivasspor’a maç öncesi moral ziyareti

SÜPER LİG 2020-2021 SEZONUNDA İLK MAÇINA BUGÜN ÇIKACAK OLAN DG SİVASSPOR FUTBOLCULARINA VE YÖNETİMİNE MAÇ ÖNCESİ MORAL ZİYARETİNDE BULUNAN SİVAS VALİSİ SALİH AYHAN, “SİVASSPOR’UMUZA ALANYASPOR MAÇINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. İNŞALLAH 3 PUANLA AYRILACAĞIZ” DEDİ.

Vali Ayhan’dan Sivasspor’a maç öncesi moral ziyareti

Süper Lig 2020-2021 sezonunda ilk maçına bugün çıkacak olan DG Sivasspor’a moral ziyaretinde bulunan Sivas Valisi Salih Ayhan, “Sivasspor’umuza Alanyaspor maçında başarılar diliyorum. İnşallah 3 puanla ayrılacağız” dedi.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Erdal Sarılar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcular Ziya Erdal ve Hakan Arslan hazır bulundu.

Başkan Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik heyet ile sohbet eden Vali Ayhan, Alanya maçı için takıma başarı temennisinde bulunarak, “Bugünkü maçtan inşallah 3 puanla ayrılacağız” dedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.