X

( ÖZEL HABER ) Şampiyona'da bu yakışır!

Bursaspor'un şampiyon apoletli eski futbolcusu Sercan Yıldırım odasına yaptırdığı görselle Bursaspor aşkını bir kez daha gösterdi.

( ÖZEL HABER ) Şampiyona'da bu yakışır!

Bursaspor’un şampiyon apoletli eski futbolcusu Sercan Yıldırım odasına yaptırdığı görselle Bursaspor aşkını bir kez daha gösterdi. TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasıyla son dönemde Bursaspor’un adını sıkça dillendiren ve Bursaspor’da şampiyon olduğu dönemde ki anılarını anlatarak Dünya gündemine sokan Sercan Yıldırım, Bursaspor aşkını odasının duvarına işletti. Bursaspor taraftarının gönlünde her zaman farklı bir yere sahip olan Sercan Yıldırım evinin salonuna yaptırdığı Timsah figürünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda ise “Her sabah seninle güne başlamak” notu yer aldı. Bilindiği üzere Sercan Yıldırım’ı Bursaspor taraftarı bu sezon çok istemiş ancak transfer tahtasının açılmaması Sercan Yıldırım transferine de engel oldu. Sercan Yıldırım ise şimdilerde bireysel antrenör ile çalışmalarına devam ediyor. Kondisyonunu koruyan ve tekrardan futbolun içerisinde aktif olacak olan Sercan Yıldırım’ın daha önce de bahsettiği proje ise merakla bekleniyor.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.