X

Josef de Souza, İstanbul’a geldi

BEŞİKTAŞ’IN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE 1+1 YILLIĞINA ANLAŞMAYA VARDIĞI BREZİLYALI ORTA SAHA OYUNCUSU JOSEF DE SOUZA, BUGÜN İSTANBUL’A GELDİ.

Josef de Souza, İstanbul’a geldi

Beşiktaş’ın geçtiğimiz günlerde 1+1 yıllığına anlaşmaya vardığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bugün İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın hafta içinde anlaşmaya vardığı Josef de Souza, İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı ekiple 1+1 yıllık anlaşmaya varan Brezilyalı savunmacı, özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi. Havalimanında kendisini bekleyen gazetecilere çok kısa bir açıklama yapan Josef, “Tekrar İstanbul’a geldiğim için ve Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. İstanbul benim ikinci yuvam. Beşiktaş beni evime geri getirdi. Beşiktaş’a çok teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ahli ile anlaşarak bonservisini alan Brezilyalı oyuncu, siyah-beyazlı kulüpten yıllık 1.3 milyon Euro garanti ücret alacak. Futbola Vasco da Gama’da başlayan ve ardından Porto’ya transfer olan Josef, daha sonra tekrar ülkesine dönerek Gremio ve Sao Paulo formaları giydi. 2015-2016 sezonu öncesinde 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan Josef, 2018-2019 sezonu öncesinde de 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Al-Ahli’nin yolunu tutmuştu. Bu hafta sağlık kontrollerinden geçecek olan Josef de Souza, ardından kendisini siyah-beyazlı ekibe dahil eden imzayı atacak.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.