X

İki takımda ilk peşinde!

Bursaspor sahasında konuk edeceği Balıkesirspor'u mağlup etmek istiyor. Balıkesirspor'da deplasmanda ilk puanını almak istiyor.

İki takımda ilk peşinde!

İLK PEŞİNDELER

Sezona istikrarsız bir şekilde başlayan iki ekip de, ilk puanları için mücadele verecek. Bursaspor, sahasında oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılırken; Balıkesir ekibi de, deplasmanda oynadığı iki maçtan da eli boş döndü. Bursaspor haftaya topladığı 4 puan ile 12’nci basamakta girerken; Balıkesirspor da, 6 puan ile iki basamak üzerinde yer alıyor.

BURSASPOR ÜSTÜN

Bu mücadele ile birlikte iki ekip, aralarındaki 7’nci resmi maçlarına çıkacak. Bursaspor geride kalan mücadelelerde 4 galibiyet elde ederken, birer kez de sahadan eşitlik ve mağlubiyet ile ayrıldı. Balıkesirspor, Bursa ekibi karşısındaki resmi maçlarda tek galibiyetini, iki takımın ilk kez karşılaştığı 1975 yılında oynanan mücadelede 1-0’lık skor ile aldı. Bursa temsilcisi, rakibini konuk ettiği 3 maçta da yenilmedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.