X

’Her Yerde Spor Herkes İçin Spor’ etkinlikleri Canik’te başladı

CANİK BELEDİYESİ İLE CANİK İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE YAPILAN ‘HER YERDE SPOR HERKES İÇİN SPOR’ ETKİNLİKLERİNİN BUGÜN İLKİ GERÇEKLEŞTİ. İLÇE İLÇE DOLAŞACAK VE KÖYLERE KADAR GİDİLECEK ETKİNLİKLER COŞKU DOLU ANLAR YAŞATTI.

’Her Yerde Spor Herkes İçin Spor’ etkinlikleri Canik’te başladı

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğinde yapılan ’Her Yerde Spor Herkes İçin Spor’ etkinliklerinin bugün ilki gerçekleşti. İlçe ilçe dolaşacak ve köylere kadar gidilecek etkinlikler coşku dolu anlar yaşattı.

Canik Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen programda çocuklar basketbol, hentbol, masa tenisi branşlarında ve ip atlama, halat çekme, bayrak yarışı, survivor parkuru gibi alanlarda aktiviteler yaptı. Program diğer ilçelerde de devam edecek.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şimdiki çocuklarımız evlerinde tek başına tabletlerine bilgisayarlarına gömülmüş şekilde kendilerini yalnızlaştırdılar. Bu çocuklarımız hayatın getirdiği problemler karşısında savunmasız. Gerçek hayatla karşılaştıklarında analitik düşünme özelliklerini kaybetmiş oluyorlar. Özellikle pandemi süreci maalesef bu çocuklarımızın daha çok teknolojinin esiri olmasını ve daha çok yalnızlaşmasını sağladı. Bu programımızın amacı çocuklarımızın birlikte başarabileceği, birlikte eğlenebileceği birçok aktivitenin olduğunu göstermek. Bu anlamda çok değerli bir etkinlik” dedi.

Programa Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Canik İlçe Gençlik Spor Müdürü Osman Abanoz da katıldı. Çocuklar etkinliklerde doyasıya eğlendi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.