X

Haliliye Belediye, Galatasaray hazırlıklarını tamamladı

ŞANLIURFA EKİBİ GALATASARAY HDI SİGORTA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Haliliye Belediye, Galatasaray hazırlıklarını tamamladı

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi’nin yeni ekiplerinden Haliliye Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligde 2. hafta mücadelesinde 17 Eylül Perşembe günü deplasmanda sarı-kırmızlı ekiple karşılaşacak olan Şanlıurfa ekibi Haliliye Belediyespor, kendi tesislerinde Başantrenör Akif Gürgen gözetiminde taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Perşembe günü saat 15.00’de Ankara’da bulunan Burhan Felek Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabaka, korona virüs önlemleri kapsamında seyircisiz olarak oynanacak.

Rakiplerinin önemli bir temsilci olduğunu ama mutlak galibiyet sloganıyla sahaya çıkacaklarını belirten Gürgen, “Oyuncularımız çıkacağımız bu müsabakaya son derece iyi hazırlandılar. Taktik ağırlıklı bir antrenman yaptık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şehrimizi ve temsil ettiğimiz takımımızı şampiyonluk ile sevindirmek istiyoruz. Bunun için de son derece ciddi çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.