X

Güreş camiasının acı günü!

Güreş camiasının önemli isimlerinden Reşit Karabacak, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Güreş camiasının acı günü!

Güreş camiasının önemli isimlerinden Reşit Karabacak, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Türk güreşine yaşattığı başarılarla damga vuran camianın önemli isimlerinden Reşit Karabacak, 66. yaşında hayata veda etti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden Karabacak, bugün Bursa’da kılınacak ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Reşit Karabacak’ın vefatı için Türkiye Güreş Federasyonu şu açıklamayı yaptı:

“Minderde kazandığı başarılarla Türkiye’ye büyük mutluluk yaşatan Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörü Reşit Karabacak’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi sevenleri, yakınlarına ve güreş camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

Güreşe 19 yaşında başlayan Karabacak, Balkan birinciliği, Akdeniz ve Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra dünya şampiyonasında da aldığı başarılarla Türk bayrağını dalgalandırmıştı.

Korona virüs tedavisi sonrası kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden şampiyon güreşçinin naaşı, bugün ikindi namazına müteakip Bursa Merkez Dikkaldırım Merkezli Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.