X

Derbide olay çıkabilir!

Spor yorumcusu ve yazarı Ahmet Çakar, Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde Sabah Gazetesi'nde değerlendirmelerde bulundu. İşte Çakar'ın o değerlendirmesi.

Derbide olay çıkabilir!

Merkez Hakem Kurulu lige kötü başladı. Hakem hataları yine ilk iki haftaya damga vurdu. Derbiye Ali Palabıyık atandı. Bu atamayla ilgili de bir sürü tartışma var. Sizin yorumunuz nedir?

Zaten bu tür derbilere atanacak isimler belli. Ali Palabıyık da bunlardan biriydi. Bir sıkıntı yok. Ama asıl sıkıntı Ali Palabıyık’ın geçen hafta oynanan Başakşehir- G.Saray maçında VAR hakemi olmasıydı. MHK şunu düşünmeliydi; madem bir hafta sonraki G.Saray-F.Bahçe maçına Palabıyık’ı düşünüyorsun o halde Başakşehir- G.Saray maçına VAR hakemi olarak ataman çok yanlış. Çünkü Ali Palabıyık geçen hafta Luyindama’nın son adam faulünü hakeme bildirmeyerek ve hemen akabinde de tartışmalı bir elle oynama penaltısında VAR daveti yaparak başrol oyuncusu oldu. Eğer bu gece derbide benzeri bir pozisyon olursa başta ben, sonra tüm spor kamuoyu Palabıyık’a soracak, ‘Geçen hafta Başakşehir’de VAR hakemiyken böyle yaptın, bugün niye böyle davrandın?’ Bu tür atamalar basit ama çok zeka isteyen atamalardır. MHK, yukarıda da belirttiğim gibi Palabıyık’ı geçen hafta VAR hakemi atamakla yanlış yaptı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.