X

Bursaspor’dan yenileme ve bakım açıklaması

UZUN SÜREDİR BAKIMI İHMAL EDİLEN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE STADYUMU VE İBRAHİM YAZICI TESİSLERİ’YLE İLGİLİ BURSASPOR KULÜBÜ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ.

Bursaspor’dan yenileme ve bakım açıklaması

Uzun süredir bakımı ihmal edilen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ve İbrahim Yazıcı Tesisleri’yle ilgili Bursaspor Kulübü’nden açıklama geldi.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizin ve stadyumumuzun ciddi anlamda ihmal edilmesinden dolayı ortaya çıkan sıkıntıların önüne geçebilmek için tesislerimizin hemen her noktasında yaptığımız ’yenileme ve bakım’ çalışmaları sona erdi. Yenileme ve bakım çalışmaları çerçevesinde; genel çevre düzenlemesi, antrenman sahalarının yenilenmesi ve bakımı, antrenman sahalarının kenarlarındaki otların temizlenmesi gibi işlemler yapılmıştır. Stadyum zeminiyle ilgili uzun süredir yapılmayan bakım çalışmalarına başlanmış olup en kısa sürede sağlıklı koşullara kavuşması sağlanacaktır. Ayrıca Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizin girişinde yer alan bayraklarımız da yenilenerek tesislerimizin daha güzel bir görüntüye sahip olması sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.