X

Bursaspor, komşusunu ağırlıyor! Muhtemel 11

Bursaspor bu akşam saat:19:00'da Balıkesirspor'u konuk edecek.

Bursaspor, komşusunu ağırlıyor! Muhtemel 11

Bugün saat 19.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşmada, İzmir bölgesi hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Ogün Kamacı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Ergün olacak.

Müsabaka TRT SporbeIN SPORTS MAX HD 1‘den naklen yayınlanacak.

Bursaspor, sahasında oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılırken; Balıkesir ekibi de, deplasmanda oynadığı iki maçtan da eli boş döndü. Bursaspor haftaya topladığı 4 puan ile 12’nci basamakta girerken; Balıkesirspor da, 6 puan ile iki basamak üzerinde yer alıyor. Yeşil-beyazlı takım, bu sezon tek galibiyetini Altınordu’dan alırken, son oynadığı maçta Tuzlaspor’la 3-3 berabere kalarak hanesine bir puan yazdırmıştı.

MUHTEMEL KADROLAR

Bursaspor: Deniz Aydın, İsmail Çokçalış, Cüneyt Köz, Aykut Akgün, Onur Atasayar, Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak, Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz, Tuğbey Akgün ve Ali Akman

Balıkesirspor: A. Özmen, B. aydoğdu, B. İşçiler, Nwankwo, K.Kayalı, Mrsic, Güncü, Kethevoama, Ezeh, Otoo, Dede

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.