X

Giray Bulak: Kötü günümüzde yanımızda olmayanlar, iyi günümüzde yanımıza gelmesinler

Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak: Kötü günümüzde yanımızda olmayanlar, iyi günümüzde yanımıza gelmesinler

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor’u 3-1 yenen Balıkesirspor Baltok’un teknik direktörü Giray Bulak, futbolcularının maçta çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, aldıkları galibiyeti taraftara, oyunculara ve kulüp başkanı Mustafa Bahçeci’ye armağan ettiğini belirtti.

Takımın kötü günlerden geçtiğini ifade eden Giray Bulak, şunları kaydetti:

“Kötü günümüzde yanımızda olmayanlar, iyi günümüzde yanımıza gelmesinler. Bu çocuklar 12-13 kişi kaldı. Her takımın transfer hakkı vardı. Bizden 3-4 kişi ayrıldı. 12-13 kişi birbirimize tutunduk, uçuyoruz. Teknik heyet olarak 5-6 aydır maaş aldığımız yok. Oyuncuların doğru dürüst taksit aldıkları yok ama hala duyarsız tavır devam ediyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok az sayıda olmamıza rağmen müthiş mücadele ettiler. İğne ile oynayan, sakat olanlar var.”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.