X

Altay’da Töraydın camiadan sabır istedi

İzmir ekibinde Sportif Direktör Özden Töraydın taraftarlardan sabır istedi.

Altay’da Töraydın camiadan sabır istedi

Spor Toto 1. Lig’de pazar günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına odaklanan Altay’da Sportif Direktör Özden Töraydın, taraftarlardan sabır istedi. Geçen hafta göreve gelen teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın takımı zamanla daha iyi tanıyacağını ifade eden Özden Töraydın, “Son 3 maçta 5 puan topladık. Adanaspor deplasmanında galibiyet arayacağız. Takımımız iç sahada stresli, deplasmanlarda daha rahat oynuyor. Taraftarımızdan daha sabırlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
Oyuncuların desteğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Özden Töraydın, “İstanbulspor maçında tribün desteğimiz iyiydi ancak bireysel tepkiler de vardı. Biz son 2 sezonda tribünde yakalanan sinerji sayesinde iki lig atladık. Tribünde sinerji yakalamadığımız sürece hiçbir şeyi başaramayız. Taraftarlar takıma güvenecekler, destek olacaklar. O zaman galibiyetler başlayacak. Biz istediğimiz kadar antrenan yapalım, kimi transfer edersek edelim önemli olan sinerji. Oyuncunun ayakları geri gitmemeli, istekli olmalı” dedi.
 
 
 
 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.