X

Yağızer Uluğ: ‘Tüm oyuncular katkı verdi’!

Beşiktaş sompo japan başantrenörü yağızer uluğ, “ilk çeyrekten sonra da her zaman çalıştığımız sertlikte savunma düzeyini oluşturduk. oyuna giren tüm oyuncular.

Yağızer Uluğ: ‘Tüm oyuncular katkı verdi’!

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştığı Trabzonspor Medical Park’ı 85-74’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ ve Beşiktaş Sompo Japan’ın başarılı oyuncusu Lamont Hamilton açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya yavaş başladıklarını söyleyen Hamilton, “Oyuna giren çıkan herkes katkıda bulundu. Bu da maçı kazanmamızı sağladı” dedi.

İyi savunma yaptıklarını söyleyen Yağızer Uluğ, “Oyun disiplininden kopmayan oyuncularımı kutluyorum. Sadece ilk çeyrekte Trabzon’un dış oyuncularını savunmakta zorlandık. Çok kolay sayılar verdik. İlk çeyrekten sonrada her zaman çalıştığımız sertlikte savunma düzeyini oluşturduk. Oyuna giren tüm oyuncular aynı seviyede katkı verdi. Play-off girmek için son maça kadar mücadele edeceğiz. 6. sıraya ulaşabilmek için iç saha galibiyetlerinin yanı sıra deplasman galibiyetleri almamız gerekiyor. Önümüzde 10 tane maç var. Hiçbir maç kolay değil. Geçen hafta ligin son sırasında olan takıma kaybettik” şeklinde konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.