X

Traore, Sözleşmesini Haksız Yere Fesh Etmiş

Elazığspor Kulübü, 2019 Yılına Kadar Sözleşmesi Bulunan Hamidou Traore’nin Sözleşmesini Haksız Yere Feshettiğini Bildirdi.

Traore, Sözleşmesini Haksız Yere Fesh Etmiş

Elazığspor Kulubü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta içerisinde kulübümüzün profesyonel futbolcusu Hamidou Traore’nin sözleşmesini haksız bir şekilde tek taraflı feshetmesi ve son günlerde kulübümüze transfer yasağı geldiğine dair haberlerle ilgili açıklama yapılması zorunluluğu doğmuştur. Kulübümüz, Hamidou Traore ile 2015-2016 sezonunun sona ermesiyle birlikte yeni bir anlaşma imzalayarak sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatmıştır. Bahse konu futbolcu geride bıraktığımız sezon içerisinde sergilediği performansla gerek yurt içi, gerekse yurt dışı olmak üzere bir çok takımdan teklifler aldığı aşikardır. Traore’ye karşı kulübümüz tüm yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen söz konusu futbolcu alacaklarını alamadığını iddia ederek kulübümüzle olan sözleşmesini haksız bir şekilde tek taraflı feshetmiştir. Konuya ilişkin olarak kulübümüz tüm yasal haklarını kullanmış olup, gerekli mercilere müracaatlarda bulunarak futbolcunun ve transfer olacağı kulübün ağır cezalar alması adına sonuna kadar yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz” denildi.
Elazığspor Kulübü, FIFA’da bulunan dosyalarla ilgilide son durumla ilgili bilgilendirmede bulundu.
yönetimin göreve geldiği günden itibaren 26 adet FIFA dosyası ile karşılaşıldığı hatırlatılan açıklamanın devamında, “11 dosyayı tamamen sonlandırıldı. 13 adet dosyayı yeniden yapılandırırken, 2 adet dosya ile ilgili olarak hukukçularımız nezdinde gerekli görüşmelerimiz devam etmektedir. Yönetimimiz işimizin asla kolay olmadığını ve Elazığspor’umuzu refaha kavuşturma çabaları kamuoyunca çok iyi bilinmelidir. Elazığ Belediyesi dışında herhangi bir destek görmeyen kulübümüz, hiçbir kesimden destek almayarak bu mücadelesini sürdürmektedir. Bazı çevrelerin bu olayları yönetim kurulumuza mal ederek güvensizlik addetmeye ve bu şekilde algı operasyonu yapmaya çalıştığını çok iyi bilmekteyiz. Fakat bu kesimler şunu çok iyi bilmelidir ki; yönetim kurulumuz bunları dikkate almayıp daha da çok kenetlenmektedir. Bu yolda yalnız kalsak bile mücadeleye devam edeceğimiz çok iyi bilinmelidir. Cefakar taraftarlarımızın bize olan güvenini asla boşa çıkarmayacağımızı ve hep birlikte Elazığspor’umuzu layık olduğu yere taşıyacağımızı bildirmek isteriz” ifadelerine yer verildi. 

Hüseyin Kabukçu
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.