X

Topçu: ‘Kazanmayı hak ettiğimizi söyleyemem’!

Gaziantepspor teknik direktörü mutlu topçu, “son dakika yenen gol üzüyor insanı, nasıl son dakika attığımız gollerde çok seviniyorsak, yediğimiz gollerde de.

Topçu: ‘Kazanmayı hak ettiğimizi söyleyemem’!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, “Çok iyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarı istenilen futbolu sahaya yansıtamadık. Bizim için pozitif geçen taraf takım defansını iyi yapmamız. Onun haricinde ileride çok varlık gösteremedik. Santrafor mevkinde oynayan oyuncularımızın sakatlığı, hastalığı gözardı edilmemesi lazım. Orada John’u oynattık. İstediğimiz verimi aldığımızı açıkçası söyleyemem. İkinci yarı biraz daha önde kurduk defansımızı. Duran toptan golü bulduk. 86. dakikaya kadar zaman zaman ikinci golü aradık ama rakibimiz de iyi bir takım, dolayısıyla iyi futbolculardan kurulu. 86. dakikada herhalde tahmin ediyorum duran toptan golü yedik. Son dakika yenen gol üzüyor insanı, nasıl son dakika attığımız gollerde çok seviniyorsak, yediğimiz gollerde de üzülüyoruz ama kazanmayı hak ettik mi? Doğrusu hak ettiğimizi söyleyemem. İyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Özellik son Kayserispor ve Galatasaray maçında oynadığımız o güzel futbolun eseri yoktu açıkçası” ifadelerini kullandı.  

İBRAHİM BERAT YILMAZ – UĞUR KAN YÜKSEK
ANKARA

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.