X

Tekin İncebaldır: "lig Henüz Bitmedi"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tekin Incebaldır, “ligde Kalacağız, Yeter Ki Herkes Desteğini çekmesin” Dedi.

Tekin İncebaldır: "lig Henüz Bitmedi"

Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, “Arkadaşlarımızın iyi mücadele ettiğine inanıyorum. Kazanmak adına her şeyi yaptılar. Henüz lig bitmedi. İki hayati maçımız daha var. Bunları kazanıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Taraftarımıza sesleniyorum, bu iki maçta takımımıza sahip çıksınlar. Son 4 maçta takımı devraldım çünkü ben Demirsporluyum. Futbolcularımın 90 dakika onurlu ve şahsiyetli mücadele ettiklerine inanıyorum. Yediğimiz birinci gol de ikinci golde talihsizlikti. Görevi kabul ederken ligde kalacağımıza inanarak kabul ettim. Biz Sivas’ı da Mersin’i de yeneceğiz, ligde kalacağız, yeter ki herkes desteğini çekmesin” dedi. 

Cemil Serezli
TFF 1. Lig – Adana Demirspor: 1 – Evkur Yeni Malatyaspor: 2 08 Mayıs 2017 21:38 TFF 1. Lig’in 32. haftasında Adana Demirspor evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 galibiyetle ayrıldı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.