X

Mete Gazozdan Bir şampiyonluk Daha

İhlas Koleji öğrencisi Milli Okçu Mete Gazoz, Bu Yıl 5.’si Düzenlenen Uluslararası Fetih Kupası’nda Klasik Yay Erkeklerde şampiyon Oldu.

Mete Gazozdan Bir şampiyonluk Daha

İstanbul Okçular Vakfı Spor Tesislerinde 40 ülkeden 524 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Fetih Kupası’nda Mete Gazoz finalde karşılaştığı Koreli rakibi Lee Seungyun’u yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Final atışlarının ardından yapılan ödül törenine İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.
İstanbul’un fethinin 564. yılının kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Fetih Kupası’nda şampiyon olan Mete Gazoz’u kutlayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Mete’nin başarılarından tüm ülke olarak mutluluk duyduklarını söyledi.
Rio Olimpiyatlarının ardından Mete’yi tüm dünyanın takip ettiğini ifade eden Yeltekin, “Mete artık dünyanın tanıdığı çok değerli sporculardan biri. Lise hayatının da artık sonuna geliyor. Kendisine bundan sonraki akademik ve sportif kariyerinde başarılar diliyorum” dedi.  
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.