X

Celta Vigo Manchester United şifresiz Canli Izle! Trt 1 Canlı (celta Manu)

Celta Vigo Manchester United şifresiz Canlı Izleme Linki Için Doğru Adrestesiniz! Uefa Avrupa Ligi Yarı Final Ilk Maçında Ispanyol Temsilcisi Celta Vigo.

Celta Vigo Manchester United şifresiz Canli Izle! Trt 1 Canlı (celta Manu)

Celta Vigo Manchester United canlı izle! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında İspanyol temsilcisi Celta Vigo İngiliz devi Manchester United’ı sahasında ağırlayacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadele de ev sahibi Celta Vigo sahasında iyi bir skor alıp İngiltere’ye avantajlı gitmek, Manchester United ise deplasmanda gol veya goller bularak rövanş için avantaj yakalamak istiyor. Dev mücadele öncesi maçı canlı olarak yayınlayacak kanal da belli oldu. Peki Celta Vigo Manchester United hangi kanalda, saat kaçta CANLI yayınlayacak. İşte Celta ManU maçıyla ilgili tüm detaylar… CELTA VİGO MANCHESTER UNİTED HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? 4 Mayıs Perşembe günü saat 22:05’te başlayacak Celta Vigo Manchester United mücadelesi TRT 1 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler dev mücadele TRT 1’den şifresiz olarak takip edebilecek. CELTA VİGO MANCHESTER UNİTED CANLI İZLE>>>

İŞTE İKİ TAKIMIN OYNADIĞI SON 10 KARŞILAŞMA Celta Vigo İS1 Deportivo 0 – 1 Celta Vigo
İS1 Celta Vigo 3 – 1 Las Palmas
İS1 Valencia 3 – 2 Celta Vigo
İS1 Celta Vigo 0 – 2 Eibar
AVL Celta Vigo 3 – 2 Genk
İS1 Granada 0 – 3 Celta Vigo
AVL Genk 1 – 1 Celta Vigo
İS1 Celta Vigo 0 – 1 Real Betis
İS1 Sevilla 2 – 1 Celta Vigo
İS1 Celta Vigo 0 – 3 Athletic Bilbao    Manchester United İNP Middlesbrough 1 – 3 Man Utd
İNP Man Utd 0 – 0 West Brom
İNP Man Utd 1 – 1 Everton
İNP Sunderland 0 – 3 Man Utd
AVL Anderlecht 1 – 1 Man Utd
İNP Man Utd 2 – 0 Chelsea
AVL Man Utd 2 – 1 Anderlecht
İNP Burnley 0 – 2 Man Utd
İNP Man City 0 – 0 Man Utd
İNP Man Utd 1 – 1 Swansea    AJAX FİNALE GÖZ KIRPTI UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Hollanda temsilcisi Ajax, sahasında Fransız ekibi Lyon’u 4-1 mağlup ederek finale göz kırptı.  Hollanda ekibi Ajax, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Johan Cruyff Arena’da Fransız ekibi Lyon’u konuk etti. Ev sahibi ekip, 25. dakikada Traore ile 1-0 öne geçti. 34. dakikada Dolberg’in fileleri havalandırmasıyla Ajax ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı. İkinci yarıda hızlı bir giriş yapan Hollanda ekibi, 49. dakikada Amin Younes’in golüyle 3 farklı öne geçti. (3-0) Lyon 66. dakikada Valbuena’nın golüyle umutlanırken, son sözü 71. dakikada Traore söyledi ve Ajax, sahadan 4-1 galip ayrıldı. İki takım arasında Fransa’da oynanacak rövanş mücadelesi 11 Mayıs Perşembe günü oynanacak.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.