X

Akçay: ‘Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz’!

Osmanlıspor teknik direktörü mustafa reşit akçay, “karşılıklı puanlar aldık. süper ligde puan puandır. yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını da.

Akçay: ‘Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz’!

Osmanllıspor Teknik Direktörü Akçay, 1-1 biten Gaziantepspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. “Her iki takım için de üst sıralar için önemli bir viraj” diyen Akçay, “Antep’in deplasmandaki risk alarak ofansif oyun anlayışı bizi zorlayacak diye düşündük. Ancak müsabakanın gidişatı için de ölü top dışında sanki pozisyon vermedik gibiydi. Ama yine de Antep takımı çok iyi mücadele etti, biz de mücadele ettik. Karşılıklı puanlar aldık. Süper ligde puan puandır. Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını da sürdürmek gerekir. Bu bir stratejidir. Bu stratejiyi de bence uyguladık. 33 puan çok iyi değil ama alttan uzaklaşmak için kumbaraya bir şeyler atmanın yararı olduğunu düşünüyorum. Kumbaramıza bir şeyler atarak 38 puan sanki baraj puanı olacak gibi gözüküyor. Alttaki takımın birbiriyle oynayacağını düşünürsek 38’i limit olarak aldık” şeklinde konuştu.  

UĞUR KAN YÜKSEK – İBRAHİM BERAT YILMAZ
ANKARA 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.