X

A Milli Takım, Makedonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Takım, Pazartesi Günü Makedonya Ile Deplasmanda Oynayacağı Hazırlık Maçının çalışmalarına Bu Akşam Başkent üsküp’te Başladı.

A Milli Takım, Makedonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki II. Filip Arena’da oynanacak özel karşılaşma öncesinde yapılan idmana 28 oyuncu katıldı. ŞENER VE EMRE MOR OYNAMAYACAK Antrenmana kadrodan çıkarılan Şener Özbayrak ile üst solunum enfeksiyonu nedeniyle Emre Mor katılmadı. Emre Mor, solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bu maçta oynayamayacak.

Milliler çalışmasını Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, iki grup halinde gerçekleşti. 15 dakikası basına açık olarak yapılan taktik ağırlıklı antrenmana, tüm oyuncular katıldı. İdmanda ilk kez kadroya alınan Emre Akbaba, Berke Özer ve Yusuf Yazıcı da yer aldı. Ay-yıldızlı oyuncuların hayli neşeli oldukları gözledi. Üsküp’teki II. Filip Arena’da oynanacak müsabaka, TSİ 20.45’te başlayacak.  Ercan Kasap
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.