X

Yollar ayrılıyor mu? Başkan açıkladı!

Kayserispor'da alınan kötü sonuçların ardından yolların ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam hakkında en yetkili isim konuştu.

Yollar ayrılıyor mu? Başkan açıkladı!

Lig Radyo’ya programına açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, şunları söyledi:

‘Başarı gelmezse…’

“Ertuğrul hocamız sezona 4 maçta 8 puanla başladığında ‘5 yıllık sözleşme, şampiyonluk’ gibi şeyler konuşup göklere çıkarılıyordu. Birkaç kötü sonuç alınca da ‘Gönderilsin’ deniyor. O zamanki düşünce de şimdiki gündem de yanlış. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Bizim hocamızla yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz yok. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ancak şöyle bir şey var. Taraftarın beklentisi başarıdır. Eğer kötü sonuçlar devam ederse, yani başarı gelmezse burada zaten ne ben kalırım, ne hoca kalır ne de futbolcular. Çünkü başarıyı getirmesi gereken bizleriz, getiremezsek gideriz.”

‘Mensah’ı isteyen arar’

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Bernard Mensah’ın Beşiktaş’a transfer olacağı ile ilgili çıkan söylentilerle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bernard Mensah’ın bonservisinin bulunduğu Atletico Madrid ve Beşiktaş’tan kendilerine oyuncuyla ilgili teklif ya da görüşme önerisi gelmediğini belirten Erol Bedir, “Bunlar nereden çıkıyor, kimler çıkartıyor bilmiyoruz. Bizi de ilgilendirmiyor. Zira, Mensah sezon sonuna kadar bizim sözleşmeli oyuncumuz. Fikret başkanla her gün konuşuruz, eğer bir ilgisi olsa söyler zaten. Yeni sezonla ilgili bir ilgisi olsa onu da söyler”

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.