X

Yıldırım Demirören ne zaman istifa edecek?

Türk futbolunun tepe noktasında oturmasına rağmen İddaa ihalesine giren Yıldırım Demirören'in, TFF Başkanlığı'ndan salı gününe kadar istifa edeceği bildirildi.

Yıldırım Demirören ne zaman istifa edecek?

Spor Toto İddaa ihalesinin ikinci oturumu dün gerçekleşti. Sahibi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören olan, Demirören ve Las Vegas Merkezli Scientific Games’in oluşturduğu Şans Girişim OGG yüzde 0.2 komisyon ile en iyi teklifi verdi.

İhaleyi daha önce Turkcell kazanmış ve ihale çoğunluk yok diye iptal edilmişti. Son kararı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı verecek.

İSTİFA KARARI ALDI

Demirören’in ihaleyi almasının ardından, eleştiriler üst perdeden dillendirilirken, hem Türk futbolunun tepe noktasında oturup hem de bahis oynatmanın doğru olmadığı belirtildi.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; Yıldırım Demirören, TFF Başkanlığı’ndan istifa kararı aldı. Demirören’in Salı gününe kadar istifa etmesi bekleniyor.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.