X

Yasin Öztekin: “Beşiktaş’ı da öyle yenmek istiyoruz”

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yasin Öztekin: “Beşiktaş’ı da öyle yenmek istiyoruz”

Sarı-kırmızılı futbolcu, şampiyonluk yolunda her maçın zor olduğunu vurguladı.

Aytemiz Alanyaspor’un evinde iyi oynayan bir takım olduğuna işaret eden Yasin, “Şampiyon olmak istiyorsanız 3 puan almak zorundasınız. Buraya 3 puan için geldik ve sonuca ulaştık. Maça iyi başladık ama konsantrasyon eksikliğinden skor 2-2 oldu. Sonra da elimizden geleni yaparak 3 puana ulaştık.” şeklinde görüş belirtti.

Ligin 31. haftasında şampiyonluk yolundaki iddialı rakiplerinden Beşiktaş’ı konuk edeceklerini hatırlatan Yasin, “Ligin en iyi oynayan takımlarından biriyle karşılaşacağız. Bu maç da zor olacak ama kendi stadımızda ve taraftarımızın önünde Medipol Başakşehir’i nasıl yendiysek, Beşiktaş’ı da öyle yenmek istiyoruz.” diye konuştu.

Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında kupa maçında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü de aktaran Yasin, “İstemediğimiz bir sonuçtu. Çünkü kupalara alışmıştık. Son 4 senede 5 kupa kazandım. Altıncısını almak istiyordum ama olmadı. Bazen olmuyor ama sonuçta şampiyonluk kupası var. Onu alıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.