X

Volkan Ballı’dan Zenit açıklaması

Fenerbahçe'de yaşanan değişim rüzgarları sonrası yıllar sonra tekrar resmi görev alan Volkan Ballı, Fenerbahçe - Zenit eşleşmesinin ardından açıklamalar yaptı.

Volkan Ballı’dan Zenit açıklaması

Fenerbahçe‘de yıllar sonra idari menajerlik görevine geri dönen Volkan Ballı, Fenerbahçe – Zenit eşleşmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Kura çekimi sonrası TRTSPOR’a telefonla bağlanan Ballı, iddialı ifadeler kullandı. “Zenit ile karşılaştığımızda sahada çok farklı bir Fenerbahçe olacak” iddiasında bulunan Ballı, Rus ekibinden, “Zenit, güçlü ve köklü bir kulüp” diye bahsetti

Ballı eşleşme ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bu turlarda neticede tüm rakipler güçlü. Belli bir düzeydeler. Elimizden gelen her şeyi yaparak, turu geçmeye çalışacağız.”

Volkan Ballı, sabah saatlerinde göreve getirilmesi resmen duyurulduktan sonra ise sosyal medyada, “Uzun bir aradan sonra yuvamıza dönmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum.Fenerbahçe’mizin başarısı için gecemi gündüzüme katıp çalışacağımı bilmenizi isterim,bunu yaparkende en büyük destekçim içlerinden geldiğim Büyük Fenerbahçe taraftarı olacaktır” açıklaması yapmıştı.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.