X

VakıfBank, Eczacıbaşı’na set vermedi

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinin ilk maçında VakıfBank, konuk ettiği Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 yendi.

VakıfBank, Eczacıbaşı’na set vermedi

Karşılıklı sayılarla başlayan birinci sette Zhu Ting ile etkili olan VakıfBank, teknik molayı 12-10 önde geçti. Eczacıbaşı VitrA’nın Boskovic ile bulduğu sayılarla skoru 22-22’de eşitlemesine karşın konuk takımın servis hatalarını iyi değerlendiren VakıfBank, seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette VakıfBank, Rasic’in blokları ile Boskovic’i tutarak Eczacıbaşı VitrA’nın ataklarını kırdı ve teknik molayı 12-7 önde kapattı. Üçlü hücum turunda etkili olan VakıfBank, Zhu Ting’in sayılarıyla seti 25-17 aldı ve skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü setin başında iki takım da karşılıklı sayılar buldu. Ardından Zhu Ting ile etkili olan VakıfBank, teknik molaya 12-10 önde girdi. Kalan bölümde üstünlüğünü sürdüren VakıfBank, seti 25-20 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

VakıfBank’ta Çinli oyuncu Zhu Ting 25 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Finalin ikinci maçı 19 Nisan Perşembe günü VakıfBank Spor Sarayı’nda yapılacak.

VakıfBank’a Çinlilerden destek

Play-off final serisinde VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA arasında yapılan ilk maçı Çinli taraftarlar da izledi.

Yaklaşık 200 Çinli taraftar, VakıfBank’a tribünden destekte bulundu. Taraftarlar, vatandaşları VakıfBanklı oyuncu Zhu Ting için destek pankartı açtı.

Müsabakayı Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei de VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ile protokol tribününden takip etti.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.