X

Usta isimlerden derbi için iddaa tahminleri

Derbinin başlamasına sayılı saatler kaldı. Spor yazarımız Uğur Meleke ve Nesine.com yorumcuları Senih Yurga ile Berkuk Ünyay, sizler için "kader" derbisine iddaa tahmini verdi.

Usta isimlerden derbi için iddaa tahminleri

Uğur Meleke – KG VAR

Şu ana kadar Galatasaray Maicon-Denayer’la ligde 3 maç kaybetmiş. Beşiktaş’ın da orta saha savunması Oğuzhan’la sıkıntılı. Güneş, Oğuzhan’la başlarsa orta sahayı kaybedebilir. Genetik olarak hücumcu iki takım. Kim topa sahip olursa gol atacak ve giden gelen bir sonuç olacak bence.

Senih Yurga – İY X

Performansların değil sinirlerine hakim olanın anlık bir hatanın bile her şeyi değiştirebileceği bir derbiye tanıklık edeceğiz. İlk yarıda eşitlik bekliyorum.

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Berkuk Ünyay – İY 1

Galatasaray’ın, Fatih Terim yönetiminde bu tip derbilere taraftarının da desteğiyle nasıl başladığı ortada. İlk yarıdaki Galatasaray’ın olası dominant oyunu, derbi ibresini ev sahibine doğru çeviriyor. İlk yarı Galatasaray galibiyeti güçlü bir tercih.

Content Video – Galatasaray-Beşiktaş Derbi Yorumu

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.