X

Ümraniyespor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında sezonun en zor ve en değerli maçı oynanacak. Lider, Çaykur Rizespor, üçüncü sırada bulunan Ümraniyespor'dan 1 puan aldığı takdirde Süper Lig'i garatileyecek. Peki, Ümraniyespor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Ümraniyespor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında tüm maçlar saat 15.30’da başlayacak ve haftanın en önemli maçı Ümraniyespor-Çaykur Rizespor arasında oynanacak.  Topladığı 63 puanla liderlik koltuğunda oturan Rizespor, Ümraniye deplasmanından 1 puan ile ayrılması durumunda Süper Lig’i garantileyecek. Geçen hafta ikincilik koltuğunu Ankaragücü’ne kaptıran Ümraniyespor ise evinde lideri devirip, Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek.

Çaykur Rizespor’a bugün Süper Lig bileti için 1 puan yetiyor. Ancak Yeşil-Mavililer galibiyet hesapları yapıyor. Karadeniz ekibi, kendisi gibi Süper Lig mücadelesi veren Ümraniyespor’u

yenmesi halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek ve bu unvanla geri dönecek. Rizespor son haftada evinde oynayacağı Gazişehir maçında kupayı kaldırmak istiyor.

Ümraniyespor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Yaşar Kemal Uğurlu‘nun yöneteceği mücadele saat 15.30’da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Çaykur Rizespor’da Süper Lig heyecanı  ​

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında yarın Ümraniyespor’a konuk olacak lider Çaykur Rizespor’un kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, şampiyonluk yarışında sezonun en değerli maçına çıkacaklarını, kazanıp Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Bakır, yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışının çok zor geçtiğini, son 2 haftaya girilirken kıyasıya yarışın devam ettiğini, kaybedilecek puanların artık telafisinin mümkün olmadığını belirtti. Ümraniyespor’un ilk iki yarışının içerisindeki rakiplerinden biri olduğuna değinen Bakır,

“Rakibimiz, Süper Lig’i sezon başından itibaren çok isteyen ve iyi top oynayan ekiplerden birisi. Çok tecrübeli bir kadroya sahipler. Özellikle iç sahada çok başarılı sonuçlar aldı. Sahalarında 16 maçta sadece Eskişehirspor’a karşı kaybettiler. Çok zor bir maç bizi bekliyor.” dedi. Her iki ekip için de zorluk ve anlamı yüksek bir maç olacağına vurgu yapan Bakır, şöyle konuştu:

“Rakibimiz ilk iki şansını kaybetmek istemiyor, biz ise yara almamak için oynayacağız. Şampiyonluk yarışında sezonun en zor ve en değerli maçına çıkıyoruz. Ümraniyespor karşısında kazanıp, Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Rakibimizle aramızdaki beş puanlık fark çok önemli değil. Rehavetin getireceği zararları biliyoruz. Bu nedenle hedefimiz bir puan değil üç puan üzerine olacak.” Geçen sezon veda ettikleri

Süper Lig’in kapısına geldiklerini aktaran Bakır, “Bu ligde hep misafir olduğumuzu söyledik. Misafirliğimizi Ümraniyespor maçı ile sonlandırıp son hafta kendi sahamızda Gazişehir Gaziantep maçı ile kupamızı kaldırmak en büyük temennimiz. Bu camia futbolcusundan taraftarına kadar verdiği mücadele ile bunu sonuna kadar hak etti.” ifadelerini kullandı.

Tarihi jest

Ümraniyespor’la deplasmanda şampiyonluk maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor’da yönetim, mücadelenin Fenerbahçe’nin stadında oynamasını talep etmişti. Bu konuda Ümraniyespor’la görüşen ve onay alan Yeşil-Mavililer, Fenerbahçe cephesiyle iletişime geçti.

Ancak maç sonunda oluşacak yoğunluktan ötürü Sarı-Lacivertliler, güvenlik gerekçesiyle bu talebi kabul etmedi. Bunun üzerine Karadeniz ekibi, maçın Ümraniye’de oynanmasına karar verdi.

Ümraniyespor yönetiminden taraftar için ek kontenjan talebinde bulunan Rize cephesinin bu isteği de kabul edildi. Ümraniyespor’un şampiyonluk şansının devam ettiği bu süreçte Rize’ye gösterdiği nezaket büyük takdir gördü.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.