X

UEFA Uluslar Ligi’nde Final Four’a kalan dört takım belli oldu

UEFA Uluslar Ligi'nin 6. haftası 9 maçla devam etti. Portekiz, İngiltere ve İsviçre'nin ardından Hollanda, Final Four'a kalan son takım oldu.

UEFA Uluslar Ligi’nde Final Four’a kalan dört takım belli oldu

UEFA’nın milli takımlar düzeyindeki yeni organizasyonunun 6. haftasında A, B, C ve D liglerinde 9 maç yapıldı. Portekiz, İsviçre ve İngiltere’den sonra Hollanda, turnuvada Final Four’a çıkan son takım oldu.

Hollanda, A Ligi 1. Grup maçında konuk olduğu Almanya ile uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla grupta 7 puanlı Hollanda, Fransa’nın önünde UEFA Uluslar Ligi’nde Final Four’a yükseldi.

Ukrayna’nın A Ligi’ne çıkma hakkı kazandığı B Ligi 1. Grup’taki son maçta Çekya, evinde Slovakya’yı 1-0’lık skorla geçti. Bu sonucun ardından Slovakya, C Ligi’ne düştü.

B Ligi 4. Grup’ta daha önce A Ligi’ne çıkmayı garantileyen Danimarka, İrlanda Cumhuriyeti’ni konuk etti. Danimarka, son maçlar öncesi C Ligi’ne düşmesi kesinleşen İrlanda Cumhuriyeti ile 0-0 berabere kaldı.

Norveç, C Ligi 3. Grup’ta konuk olduğu Kıbrıs Rum Kesimi’ni 2-0 yenerek 13 puana ulaştı ve Bulgaristan’ın önünde adını B Ligi’ne yazdırdı. Grupta Bulgaristan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Slovenya, D Ligi’ne düşen takım oldu.

D Ligi 1. Grup’ta Gürcistan, sahasında Kazakistan’ı 2-1 mağlup ederek 16 puana yükseldi ve C Ligi’ne çıktı. D Ligi 4. Grup’ta ise Makedonya, evinde Cebelitarık’ı 4-0 yenerek 15 puana ulaştı ve C Ligi’ne çıktı.

Uluslar Ligi’nin 6. haftası bugün yapılacak 7 maçla sona erecek ve grup maçları tamamlanacak. Günün öne çıkan karşılaşmasında, Türkiye’nin de yer aldığı B Ligi 2. Grup’ta İsveç, Rusya’yı konuk edecek.

Alınan sonuçlar şöyle:

A Ligi

1. Grup: Almanya-Hollanda: 2-2

B Ligi

1. Grup: Çekya-Slovakya: 1-0

4. Grup: Danimarka-İrlanda Cumhuriyeti: 0-0

C Ligi

3. Grup: Kıbrıs Rum Kesimi-Norveç: 0-2

Bulgaristan-Slovenya: 1-1

D Ligi

1. Grup: Gürcistan-Kazakistan: 2-1 Andorra-Letonya: 0-0

4. Grup: Makedonya-Cebelitarık: 4-0

Lihtenştayn-Ermenistan: 2-2

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.