X

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi (Canlı)

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu eşleşmeleri belli oluyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yer aldığı kura çekimini saat 15.00'ten itibaren Nyon'dan canlı aktarıyoruz...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi (Canlı)

UEFA Avrupa Ligi’nde kura heyecanı yaşanıyor. Son 32 turu eşleşmelerini belirleyecek kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştiriliyor. Türkiye’den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da yer aldığı kura çekiminde 32 takım, iki torbaya bölünecek ve aynı torbadaki takımlar birbirleriyle eşlemeyecek.

Avrupa Ligi’nde gruplarını lider tamamlayan 12 takım ile Şampiyonlar Ligi’nde grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılan 8 takımdan en iyi dördü, kura çekimine seri başı olarak giriyor. Grup ikincileri ve Devler Ligi’nden gelen diğer dört takım ise ikinci torbada yer alıyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da ikinci torbada bulunuyor.

Son 32 turunda ilk maçlar 12-14 Şubat, rövanşlar ise 20-21 Şubat tarihlerinde oynanacak. 2. torbadan gelen takımlar ilk maçları, seri başı takımlar ise rövanş maçlarını evlerinde oynayacak.

UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 EŞLEŞMELERİ

SERİ BAŞI TAKIMLAR (MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ)

Leverkusen

Salzburg

Zenit

Dinamo Zagreb

Arsenal

Betis

Villarreal

Frankfurt

Genk

Sevilla

Dynamo Kiev

Chelsea

Napoli

Valencia

Inter

Benfica

2. TORBA

Fenerbahçe

Galatasaray

Zürih

Celtic

Slavia Prag

Sporting Lizbon

Olimpiakos

Rapid Wien

Lazio

Malmö

Krasnodar

Rennes

BATE

Plzen

Club Brugge

Shakhtar Donetsk

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.