X

Türkoğlu: “Dünya Kupası hedefine çok yaklaştığımıza inanıyorum”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde son 2 maçını kazanan erkek milli takımının hedefine çok yaklaştığını söyledi.

Türkoğlu: “Dünya Kupası hedefine çok yaklaştığımıza inanıyorum”

Kadın milli takımının Sinan Erdem Salonu’nda gerçekleştirdiği  antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Türkoğlu, erkek milli  takımının elemelerdeki performansını da değerlendirdi.
 
Milli takımın elemelerde Slovenya ve Karadağ’ı yendiğini hatırlatan  Türkoğlu, “Sporu seven, sporu destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek  istiyorum. Kendileri, dün akşam beni arayıp takımı tebrik etti, bunu takıma  ilettim. Hepsi mutlu oldu.” diye konuştu.
 
Erkek milli takımın Dünya Kupası’na gitmesini hedeflediklerini  kaydeden Türkoğlu, “Dünya Kupası hedefine çok yaklaştığımıza inanıyorum. İnşallah  bundan sonraki maçlarımızda bu tarz performans sergileyip 2019’da Dünya  Kupası’nda oluruz. Ülke olarak her zaman bu tip organizasyonlarda olmamız  gerektiğine inanan kişiyim.” değerlendirmesinde bulundu.
 
“Erkek milli basketbol takımımız güzel bir atmosfer yakaladı.” diyen  Türkoğlu, “Eksiklerimiz vardı. Özellikle Ersan katılmamıştı. O da katılımıyla  takıma değer kattı. Cedi ve Furkan da geçen seneden beri öz güvenleri yükselen  arkadaşlar. Son iki maçta bunu net şekilde gördük. Şans alan herkes layıkıyla  görevini yaptı. Ege Arar son iki maçta ilk beş çıktı ve iyi oynadı.” ifadelerini  kullandı.
 
  
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.