X

Türk Hava Yolları’ndan Final Four için ek sefer

Türk Hava Yolları, Belgrat'ta düzenlenecek Turkish Airlines Final Four için 5 ilave sefer gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları’ndan Final Four için ek sefer

Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu Euroleague’nin isim sponsoru olan Türk Hava Yolları bu yıl 18-20 Mayıs tarihleri arasında  Belgrat’ta düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four maçları için tarifeli uçuşlarına  ilave  olarak düzenleyeceği 5 seferini satışa açtı. Ayrıca bayrak taşıyıcı havayolunun 16 – 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul-Belgrat-İstanbul hattındaki bazı tarifeli seferleri de A330 tipi geniş gövde uçaklar ile icra edilecek.

Türk Hava Yolları, düzenleyeceği ek seferler ve geniş gövde uçak tercihi ile taraftarların heyecanlı maçlara ulaşımı noktasında oluşan talebi karşılayabilecek.
Dört takımın karşılaşacağı turnuvaya Fenerbahçe Doğuş, Real Madrid, CSKA Moskova ve Zalgiris Kaunas takımları katılacak.
 
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Belgrad-İstanbul hattında  16 – 21 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği seferler ise şöyle;
 

 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.