X

Tuna: “Ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz”

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Akhisarspor beraberliğinden sonra sezonu iyi bir konumda bitirmek istediklerini söyledi.

Tuna: “Ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz”

Tuna, mücadeleden sonra basın toplantısında, “Oyunun henüz başında duran toptan yediğimiz golün ardından maça tekrar döndük ve aradığımız golü bulduk. İkinci yarıda ise oyun dengeliydi, geçişler çok fazla oldu. Rakibimizin en önemli gücünün kontrataklar ve hızlı çıkışlar olduğunu biliyorduk, bunu önlemeye çalıştık. Son bölümde Castro ve Poko’yu daha önde kullanmak isteyip Selçuk’u oyuna aldık. Bu şekilde sprint sayımızı yükseltmek istedik. Havaya ve su molalarına rağmen iki takım da lig ortalamasının üstünde sprint mesafesine ulaştı. Kazanma isteğimiz üst seviyedeydi fakat karşılaşma 1-1 sona erdi. Oyuncularımın mücadelelerinden ötürü memnunum. Taraftarlarımız bizi yine yalnız bırakmadı. Kalan 4 haftada da bu sinerjiyi sürdürerek ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.