X

Trabzonspor’un 11’i belli oldu!

Osmanlıspor - Trabzonspor maçının canlı anlatımı HTSPOR ARENA'da... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşıyor. Bordo-Mavili ekipte Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor...

Trabzonspor’un 11’i belli oldu!

SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA’DA… OSMANLISPOR – TRABZONSPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasının kapanış maçında Osmanlıspor’a konuk oluyor. Ligde geçen hafta sahasında Kayserispor’u 4-0 yenerek bu sezon en farklı galibiyetini elde edip moral bulan bordo-mavililer, Osmanlıspor deplasmanından da kayıpsız dönerek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir engeli geride bırakmak istiyor.

YÖNETİMİN İLK MAÇI

Osmanlıspor karşılaşması Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun da görevdeki ilk karşılaşması olacak. Bordo-mavililerin 7-8 Nisan’da gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerinin de karşılaşmayı izleyecekleri belirtildi.

OSMANLISPOR CAN DERDİNDE!

Ligde 5 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Fenerbahçe önünde sona eren başkent temsilcisi, yeniden çıkışa geçmeye çalışacak. Fenerbahçe mağlubiyetiyle küme düşme hattına giren Osmanlıspor, Trabzonspor ile oynayacağı kritik maça 3 puan parolasıyla çıkacak.

Haftaya 28 puanla 17. sırada giren mor-sarılı ekipte sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve İranlı Payam Sadeghian, Trabzonspor’a karşı görev yapamayacak.

OSMANLISPOR – TRABZONSPORKaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.