X

Trabzonspor tur vizesi için sahaya çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Sivas Belediyespor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor rövanşta tur arıyor...

Trabzonspor tur vizesi için sahaya çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda 2’nci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı rövanş maçını kazanarak kupada adını son 16 takım arasına yazdırmayı istiyor.
 
Spor Toto Süper Ligde yakaladığı 4 maçlık puan serisiyle 4üncülüğe yükselen Trabzonspor, Beşiktaş karşılaşmasının ardından çıkacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor. 5inci tur ilk maçında deplasmanda 2nci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, rövanş maçında yarın rakibini evinde konuk edecek. Saat 20.30da Medical Park Stadyumunda oynanacak karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.
 
KARAMAN’IN İLK MAÇTAKİ 11’İ İLE SAHAYA ÇIKMASI BEKLENİYOR
 
Bordo-mavililerde bu maç öncesi Kucka ile Sosanın sakatlıkları bulunuyor. Trabzonsporda teknik direktör Ünal Karamanın, yarın ki karşılaşmaya deplasmanda oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçta tercih ettiği 11 ile çıkması bekleniyor. Karamanın Beşiktaş maçında 11de sahaya çıkan oyuncuları dinlendirerek ligde daha az süre alan oyunculara şans vereceği kaydedildi.
 
TRABZONSPOR’UN SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ ŞU ŞEKİLDE:
 
Esteban- Kamil Ahmet, Batuhan, Hosseini, Ibanez, Zeki, Murat Cem, Semih, Abdülkadir Parmak, Amiri, Ekuban
 
SAKAT: Kucka, Sosa
 
CEZALI: Yok
 
 
 
 
 
 
 
(FOTOĞRAFLI)
 
 
 
 
 
DHA-Spor – Türkiye-Trabzon – Tolga SAĞLAM
2018-12-18 09:32:45

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.