X

“Tottenham-Dortmund” kapışması iddaa’da TEK MAÇ! Öne çıkan tercih…

iddaa'da "Günün Fırsatı" olarak "Tottenham-Dortmund" maçı seçildi ve bültende MBS3'ten MBS1'e çevrildi. Takımlardan son gelişmelere ve öne çıkan tercihe göz atalım...

“Tottenham-Dortmund” kapışması iddaa’da TEK MAÇ! Öne çıkan tercih…

Tottenham

– Harry Kane, Dele Alli ve Ben Davies kesin olarak yok.

– Eric Dier ve Erik Lamela iyileşti ama durumları maç saati netleşecek. Sol bek Danny Rose için de son karar henüz verilmedi. Pochettino’nun savunmanın solunu nasıl modifiye edeceği merak konusu…

– 4’lü savunma yapılıp sol bekte Jan Vertonghen tercihi gelebilir ya da 3’lü savunma yapılıp kalabalık orta sahanın solunda Kyle Walker-Peters denenebilir.

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Dortmund

– Alman ekibinin Londra kafilesinde 5 isim yer almadı!

– Savunmanın tecrübeli isimleri Manuel Akanji ve Lukasz Piszczek’in yanı sıra, Marco Reus ve Paco Alcacer gibi önemli hücüum silahları evde bırakıldı. Soğuk algınlığına yakalanan orta sahanın alternatiflerinden Julian Weigl da kafilede yok.

– Tüm gözlerin Jadon Sancho üzerinde olacağını ön görmek zor değil… 2000 doğumlu İngiliz oyuncu, bu sezon 28 resmi maçta süre aldı, 21 gole katkı yaptı. (8 gol – 13 asist)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Content Video – İddaa Tahminleri – 13 Şubat 2019

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.