X

Tolgahan İmal’ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal’ın İstanbul at yarış tahminleri

12 Ağustos Pazar Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

BUĞRAHAN kazanacak seviyeye ulaştı…

1.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının kısa mesafeli koşusunda, önde istediği tempoyu bulduğunda farklı koşan HERAKLES, son yarışını etkili sprintiyle kazanırken göz kamaştıran DALİCİM, son yarışında aprantisini uğraştıran GEZEGEN, bilinen klasıyla HİLALEDA, tam mesafesini bulan TURBOCU, fit durumdaki ONURŞAH ve iyi ellerde hazırlanan KORCAN sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirelim.

2.AYAK: 3 yaşlı Arap taylarının maiden mücadelesinde, yarış yaşamının henüz ilk startında sonlardaki ataklarıyla üçüncü olarak dikkatime takılan BUĞRAHAN, bu performansı sonrasında yakın takibe aldığım bir isim oldu. Ancak sonrasında katıldığı iki koşuda varlık gösteremeyen safkan, son startında ise burun farkıyla ikinci olarak istenilen seviyeye ulaştığını kanıtladı. Uyumlu jokeyi G.Kocakaya idaresinde kazanmasını bekliyorum. Günün bankosu olarak da okurlarımıza öneriyorum.

3.AYAK: M.Kemal Karamehmet anısına düzenlenen mücadelede, Gazi Şampiyonu BLAZE TO WIN, artan formuyla bir adım öndedir. Sonlardaki ataklarına güvenen ZAFER ATEŞİ, önde boş kalacağını düşündüğüm BEHRAMKALE, ara sonrası yarış gören klas isim GAZIBORA KHAN, ahırlar bölgesindeki gezintilerinde iyi gördüğüm BAYBAŞKAN, bu mesafeleri iyi koşan DEPOSITORY ve etkili sprintiyle GREY CLOUD ise sırasıyla rakipleridir.

4.AYAK: G1 Fatih Sultan Mehmet Koşusunda, orta mesafelerde çok farklı olduğunu düşündüğüm RHYTHM DIVINE, uyum sağladığı jokeyi Halis Karataş idaresinde ilk şans verdiğim safkandır. Ankara’dan iyi durumda gelen RUNNET BULL, kısa ama güçlü sprintiyle IMPULSIVE, dinçlikle bir çırpıda bitirebileceğini düşündüğüm COPPERFIELD, son yarışlarından daha iyisini yapabilecek kapasitedeki ULAN BATOR, karakter abidesi bir at olan SHARPA ve hayatının en iyi döneminde olan MY BILLIONAIRE ise favorinin öncelikli rakipleridir.

5.AYAK: Nedim Ökmen anısına düzenlenen koşuda, gün geçtikçe kendisini bulmaya başlayan AŞEMEZ, son yarışını kazanarak kariyerinin üçüncü G1 zaferini elde etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Safkanın ilgililerini ve inanılmaz uyum sağladığı jokeyi Deniz Yıldız’ı böylesine bir başarıya imza atmalarından ötürü kutlarım. Bu sezon gerçek gücünü yansıtmaya başlayan klas safkan BATMANASLANI ise ilk ve sert rakibi olacaktır.

6.AYAK: Günün diğer maiden mücadelesinde işimiz pek kolay görünmüyor. Ekürisiyle birlikte AYDEMİRBEY, takibimdeki isimlerden BİRÖMÜR, güzel eşkaliyle dikkatime takılan DENİZKÖPÜĞÜ, tecrübesiyle ALGANTAY, üstün kan hattıyla ZEBERCET ve yeterli seviyeye ulaşan UĞURSEL ilk planda önereceğim isimler. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.1.5.4.3.6.7 ) ( 2 ) ( 4.2.3.6.1.5.7 ) ( 10.4.2.1.8.11.3 ) ( 2.3 ) ( 2.3.4.1.8.7 )

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.