X

‘Temiz eller’ kavgası mahkemeye taşınıyor

Gazeteci İbrahim Seten, kendisini “FETÖ sevdalısı” olarak Rıdvan Dilmen’e, Hıncal Uluç'un köşesinden yanıt verdi. "Herkes kendisini rezil etmekte özgür." diyen Seten, "Rıdvan Dilmen bana attığı çamurun bedelini mahkemede ödeyecek. " ifadesini kullandı.

‘Temiz eller’ kavgası mahkemeye taşınıyor

Eski futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen’in ‘futbolda temiz eller operasyonu’ başlaması gerektiğini söyleyerek, “FETÖ sevdalısı” olarak suçladığı isimlerden olan gazeteci İbrahim Seten, Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç’un köşesinden Dilmen’e yanıt verdi.

“FETÖ’CÜ İFTİRASI ATIYOR”
 
“Dilmen tek bir konuda haklı” diyen Seten, şu ifadeleri kullandı:

“İbrahim Seten adında, iki yıl önce emekli olmuş, eski bir spor müdürüyüm. Birkaç gündür ben ve arkadaşlarım Rıdvan Dilmen’in saldırılarına maruz kalıyoruz. Bunun sebebi de kendisini eleştirmiş olmamız. Evet eleştirdim. Çünkü tarafsız olduğunu iddia ederek oturduğu ve milyonlarca kişiye ulaştığı koltukta Fenerbahçe temsilcisi gibi davranıyor. Ben de espriyle karışık ‘Bu sezon Rıdvan Dilmen sezonu olsun’ diyorum. O da, bu eleştirilerime sağlam cevap veremediği için karşılığında bana ‘FETÖ’cü’ iftirası atıyor. Mesele bu kadar basit aslında.

” ‘TEMİZ ELLER OPERASYONU’ BAŞLAMALI AMA İLK TAŞI EN KİRLİLER ATMASIN”

“Rıdvan Dilmen devlet büyüklerine haksızlık etmiş, kişilerin adını ve itibarını kendi çıkarı için kullanmıştır. Daha da önemlisi, bu sakil görüntüsüyle FETÖ’cü vatan hainlerinin ekmeğine yağ sürmüştür. Bu ayıptır, günahtır, rezilliktir. Herkes kendisini rezil etmekte özgür. Ama Rıdvan Dilmen bana attığı çamurun bedelini mahkemede ödeyecek. Adaleti yönlendirebildiğini düşünse de ben yargıya güveniyorum. Bu meseleyi, meydan kavgasına çevirmeden, kamuoyunu meşgul etmeden hukuki yollarla ilerleyerek bitireceğim. Rıdvan Dilmen tek bir konuda haklı!. Futbolda “Temiz eller operasyonu” hemen başlamalı.. …Ama ilk taşı atmak, eli en kirli olanlara kalmasın bir zahmet!”

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.