X

Tayfun Bayındır: “Lucescu’daki rahatlık beni korkutuyor”

Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında önemli değerlendirmelerde bulundu

Tayfun Bayındır: “Lucescu’daki rahatlık beni korkutuyor”

CNN Türk’te yayınlanan “Pazar Akşamı Futbol” programında Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, önemli açıklamalarda bulundu. Tayfun Bayındır, A Milli Futbol Takımı hakkında değerlendirmelerde bulunurken, “Lucescu’daki rahatlık beni korkutuyor.” ifadesini kullandı.

Tayfun Bayındır’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Futbol bir sonuç oyunu. Öyle ya da böyle ulusal takımımızdan sonuç bekliyorsunuz. Sonuç nedir, kazanacaksınız ve en azından bu grupta ya ikinci olacaksınız, ya gruptan çıkacaksınız, küme düştü bu bir gerçek yani küme düştü sonuca baktığımız zaman. Bu takımı siz orada yendiniz, geldiniz burada yenildiniz, ilginç bir durum yani. Orada yenerkenki ortaya koyduğunuz oyun ve performansla buradakinin arasında dağlar kadar fark var, takımda ama dağlar kadar fark yok.”

“SONUÇ OLMADIĞI ZAMAN BASKI HİSSEDERSİNİZ”

“Lucescu’daki rahatlık beni ürkütüyor, beni korkutuyor. Aidiyet duygusu, çok net… Milli takım başında bir Türk hocanın olmasının ana çıkış noktalarından bir tanesi budur zaten. Kendi ulusal takımınız, yüreğiniz, mantığınız, her şeyiniz onunla birlikte hareket edecektir. Lucescu için Türk Milli Takımı’nın kaybedilmiş bir maçıdır bu, başında onun olduğu. Herhangi bir Türk hocayı alırsanız, kendi milli takımının kaybettiği bir maçtır.

Onun da canı yanar, oyuncuların da canı yanar, tribündeki seyircinin canı, bizim canımızın yandığı gibi. Ama Lucescu için bu geçerli değildir. Onun yerine Lucescu değil de başka birisi de olsa, başka bir yabancı teknik direktör, Hiddink için de aynı şey geçerlidir. Ama burada ana nokta bence, bunu net olarak ortaya koyalım, sonuç. Sonuç olmadığı zaman üzerinizde yoğun bir baskı hissedersiniz.”

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.