X

Strasbourg-PSG maç sonucu: 1-1

Hafta sonu Bordeaux deplasmanında 2-2 berabere kalarak 15. haftada ilk puan kaybını yaşayan PSG, Strasbourg deplasmanından da 1-1'le döndü.

Strasbourg-PSG maç sonucu: 1-1

Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesinde Strasbourg, Stade De La Meinau’da PSG’yi ağırladı. Geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşayan yıldız topluluğu bu hafta sahaya 3 puanı haznesine yazdırmak için çıktı. Ancak evdeki hesap çarşıya yine uymadı.

Ligde en yakın rakibine karşı 14 puan farkla zirvede yalnızları oynayan Thomas Tuchel’in öğrencileri maça baskılı bir başlangıç yapmak istedi. Ancak Strasbourg taraftarının da desteği ile buna izin vermedi. 40. dakikada Kenny Lala kazanılan penaltıyı gole çevirmeyi başardı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Alman teknik adam 2. yarının dönüşünde yıldız fuytbolcusu Mbappe’yi hücum gücünü arttırmak için sahaya sürdü. Nitekim bu plan başarılı oldu. 71. dakikada PSG lehine kazanılan penaltıyı gole çeviren Edison Cavani maçın da sonucunun belirlemiş olu.

Alınan bu sonuçla PSG üst üste 2. kez puan kaybı yaşamış oldu. Mücadelenin sona ermesi ile birlikte PSG puanını 44, Strasbourg da 22 yaptı.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.