X

Star Fight Arena-2 Muay Thai’nin şampiyonu İlknur Kurt oldu

Marmarisli sporcu İlknur Kurt Adana'da düzenlenen Muaythai organizasyonunda rakibini 3-0 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Kurt, "Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyorum. Kazanırsam Dünya Şampiyonası'na gideceğim. Şimdi ona hazırlanıyorum. Hedeflerime yavaş yavaş ulaşıyorum" dedi.

Star Fight Arena-2 Muay Thai’nin şampiyonu İlknur Kurt oldu

Marmarisli Muaythai sporcusu İlknur Kurt başarılarına bir yenisi ekledi. Adana’da düzenlenen Star Fight Arena-2 Muay Thai Profesyonel gala müsabakasında İlknur Kurt rakibi Sultan Ünal’ı 3-0 yenerek şampiyon oldu. Kurt iki ay önce Adana’da düzenlenen organizasyonda rakibi Sultan Ünal’ı yenmişti. Hedeflerine yavaş yavaş yaklaştığını belirten başarılı sporcu Kurt, “Cuma günü Adana’da düzenlenen organizasyonda rakibim Sultan Ünal ile rövanş maçı yaptık. Daha önce bana meydan okumuştu. Ben kendime güvenerek tekrar ringe çıktım. Müsabakayı kazandım. Babam ve aynı zamanda antrenörüm Ahmet Kurt’la bu duruma çok sevindik. İkimiz de durmadan çalıştık. Ve başarıya ulaştık. Mutluyum, gururluyum Türkiye Şampiyonası’nı kazanırsam Dünya Şampiyonası’na gideceğim. Şimdi ona hazırlanıyorum. Hedeflerime yavaş yavaş ulaşıyorum” dedi.

İHA

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.