X

SON DAKİKA! Mesut Özil cephesinden açıklama!

Mesut Özil'in menajeri ve aynı zamanda avukatı olan Erkut Söğüt, FANATİK'e özel bir açıklama yaparak İngiltere'de "skandal" olarak yer alan haberle ilgili açıklamalar yaptı. Mesut Özil'in ağabeyi Mutlu Özil de "Yasal yollara başvuruyoruz." ifadesini kullandı.

SON DAKİKA! Mesut Özil cephesinden açıklama!

Arsenal‘ın dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil ve takım arkadaşlarının bir gece kulübünde çekilen görüntülerinin basına servis edilmesi gündeme oturdu.

The Sun gazetesinde yer alan haberde Mesut ve arkadaşlarının uyuşturucu kullandığı ileri sürülmüş, ayrıca 70-80 civarında kadınla alem yaptıkları iddia edilmişti.

“Uyuşturucu ve kadın yok!”

Bu iddialar hakkında konuşan Mesut’un avukatı ve aynı zamanda menajeri Erkut Söğüt, ortaya çıkan görüntülerle iddiaların çöpe gittiğini açıkladı.

FANATİK‘e konuşan Söğüt, “Haber içine koydukları videoda görülüyor. Ortamda kadın falan yok. Ayrıca oyuncular uyuşturucu kullanmıyor. Yasal olmayan hiçbir şey yok.” dedi.

Söğüt, bu kritik süreçte Mesut’un bazı olayların öznesi yapılarak yıpratılmaya çalışıldığını, aylar önce gerçekleşen bir kutlamanın da yeniymiş gibi servis edilmesinin manidar olduğunu ifade etti.

Erkut Söğüt, Mesut’un hiçbir zaman yasaklı madde kullanmadığını söyleyerek “Mesut kariyeri boyunca ya da öncesinde zararlı ve yasaklı hiçbir şey kullanmamıştır ve kullanmayacaktır da. İddialar onu karalamaya yönelik.” sözlerini sarf etti.

“Hukuki yollara başvuracağız”

Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil ise hukuksal yollara başvuracaklarının altını çizdi.

Özil’in ağabeyi, “İngiliz medyasının yanı sıra Türk medyasında da yaşananları çarpıtarak haberleştirenleri tespit ettik. Hem internet sitelerinde hem de sosyal medyada kasıtlı ve karalayıcı haber yapanlar için hukuksal yollara başvuruyoruz.” diye konuştu.

Fanatik Özel

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.